Καπνίζετε; Τότε ξέρετε πολύ καλά ότι οι συσκευασίες του καπνού και των τσιγάρων έχουν αντικατασταθεί από συσκευασίες με αντιαισθητικά στιγμιότυπα - αυτοκόλλητα ατόμων που πάσχουν από ισχυρές ασθένειες. Ο κύριος λόγος που καθιερώθηκε κάτι τέτοιο είναι κυρίως για να ευαισθητοποιήσει το ενδιαφερόμενο κοινό αφού πρώτα το κλονίσει.

νεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει, είναι γεγονός ότι δημιουργούν αποστροφή σε όσους το αντικρίζουν.

Γι΄ αυτό άλλωστε μετά από χρόνια, ξαναέγινε -με επιτυχία- μόδα η χρήση ταμπακιέρας ή πακετοθήκης. Πρόκειται για δύο διαφορετικά αντικείμενα που, ουσιαστικά, καλύπτουν την ίδια «ανάγκη» και είναι, αδιαμφισβήτητα, πολύ έξυπνη ιδέα για δώρο.

Τι εξασφαλίζει ο καπνιστής που κάνει χρήση ταμπακιέρας ή πακετοθήκης;

1. Να μην βλέπει τις ακραίες εικόνες που έχει επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας σε κάθε συσκευασία.

2. Να ξέρει που βρίσκονται τα τσιγάρα του. Ειδικά για τους αφηρημένους καπνιστές της παρέας, θα τους βοηθήσει να μην ξεχνάνε ποτέ το πακέτο τους.

3. Αποτρέπετε τον «τρακαδόρο» της παρέας να πάρει τεχνηέντως τσιγάρα από το πακέτο σας. Μιας και είναι πλέον γνωστό ότι ανήκουν σε εσάς τα τσιγάρα.

4. Όπως και να το κάνουμε, προσδίδει στυλ και ύφος στην εμφάνισή σας. Επομένως, αντιλαμβάνεστε πόσο έξυπνο δώρο είναι για τον καπνιστή φίλο ή συγγενή σας η πακετοθήκη ή η ταμπακιέρα.

Η Smokamber σας εξασφάλισε έναν mini οδηγό για αγορά του τέλειου προϊόντος που θα αποθηκεύει αποτελεσματικά και με στυλ τα τσιγάρα σας.

Ποιες είναι οι 3 πιο γνωστές θήκες τσιγάρων;

1. Ταμπακιέρα στριφτού τσιγάρου

Η ταμπακιέρα στριφτού τσιγάρου αποτελεί κυρίως το μέσο για να φτιάξει ο καπνιστής το στριφτό του τσιγάρο και όχι για να αποθηκεύσει τα τσιγάρα του (όπως η κλασική ταμπακιέρα).

Τα βασικά βήματα χρήσης της έχουν ως εξής:

Ο καπνιστής αποθηκεύει και τοποθετεί μια μικρή ποσότητα καπνού στην ταμπακιέρα.

Τοποθετεί το χαρτάκι στο πανί της ταμπακιέρας (άλλοτε είναι συνθετικό ή και υφασμάτινο, εξαρτάται πάντα από την κατασκευή της κάθε ταμπακιέρας)

Τοποθετεί το φιλτράκι από τη μεριά που θέλει

«Βρέχει» το χαρτάκι…

…και στρίβει το τσιγάρο!

2. Ταμπακιέρα

Η ταμπακιέρα (για βιομηχανικά τσιγάρα) είναι η κλασική ταμπακιέρα που όλοι γνωρίζουμε. Στην Smokamber θα ανακαλύψετε τη μεγάλη μας συλλογή από πρώτης ποιότητας υλικά.

3. Πακετοθήκη

Πακετοθήκη ονομάζεται η θήκη που τοποθετείται όλο το πακέτο. Διατίθεται σε ποικιλία σχημάτων και υλικών κατασκευής. Οι συνηθέστερες πακετοθήκες που συναντάμε είναι μεταλλικές, υφασμάτινες έως και δερμάτινες, από δερματίνη ή και σιλικόνη.

Εξυπηρέτηση και Επικοινωνία

Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε είτε με την φυσική μας παρουσία (Δευκαλίωνος 9Α, Λάρισα) είτε διαδικτυακά (https://smokamber.gr). Σας περιμένουμε!