Τα φύλλα καπνού των πούρων Pilon, πριν το στρίψιμό τους έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά σε στρογγυλές στίβες και
έχουν παραμείνει εκεί με σκοπό να αναδυθούν το χρώμα και τα αρώματα τους.
Μέσω της πίεσης και της υγρασίας παράγεται ζέστη και μία φυσική ζύμωση, η οποία απομακρύνει τις ενοχλητικές ουσίες του καπνού,
όπως είναι η αμμωνία και αφήνει να αναδυθεί η ευχάριστη και απολαυστική γεύση τους.
Πρόκειται για μία αρχαία πρακτική ζύμωσης, η οποία χρησιμοποιήθηκε και τον 19ο αιώνα απο την Κούβα.
Οι blenders των πούρων CAO επαναφέρουν αυτή την τεχνοτροπία με αποτέλεσμα τα πούρα CAO Pilon να μας εκπλήσουν ευχάριστα.
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)