Menu
Your Cart

Πούρα La Aurora

Η ίδρυση της La Aurora χρονολογείται από το 1903 στην
κοινότητα του Don Pedro, όπου ο Don Eduardo León
Jimenes ίδρυσε το εργοστάσιο πούρων έχοντας το φιλόδοξο όραμα να δημιουργήσει
προϊόντα άριστης ποιότητας και παγκόσμιας κλάσης.
Η La Aurora είναι μια εταιρεία με μακρά παράδοση.
Οι αδελφοί León με περίσια θέληση, επιμονή, ακλόνητη δέσμευση και σκληρή
δουλειά, μπόρεσαν να υπερνικήσουν όλες τις δυσκολίες και πέτυχαν την επέκταση του εργοστασίου
μετά την εγκατάσταση στο Santiago de los Caballeros.
Ο Don Eduardo León Jimenes, γιος των καπνοκαλλιεργητών, κληρονόμησε την αγάπη για τις γεωργικές δραστηριότητες και τον καπνό,
χρησιμοποίησε τους πιο ειδικευμένους τεχνίτες της περιοχής στους οποίους και μετέδωσε το όραμά του
καθώς και την ιδιαίτερη βαρύτητα για τη δημιουργία πιο ποιοτικών προϊόντων που να ικανοποιούν και
τα πιο απαιτητικά γούστα των καπνιστών.
Μετά το θάνατό του Don Eduardo León Jimenes ο γιος του
Eduardo León Asensio ανέλαβε τη διεύθυνση και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή πούρων.
Στην επιτυχία του εγχειρήματος συνέβαλλε το ότι ένωσε τις δυνάμεις και τις γνώσεις του με τον
αδελφό του Fernando León Asensio καθώς και με τα μικρότερα
αδέρφια της οικογένειας, Guillermo και José που ανέλαβαν το μερίδιο ευθύνης τους στην εταιρεία.
Το 1963 και μετά από μία σειρά αλλαγών το όνειρο της παραγωγής πούρων πραγματοποιήθηκε.
Το άρωμα και η γεύση του Άγιου Δομίνικου έχουν παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές κύρος,
με τα La Aurora να θεωρούνται από τα καλύτερα πούρα του κόσμου.

Δείτε και το βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=T1kN0iam46Y

Μάρκα: La Aurora Model: 2118
Τα πούρα La Aurora 15 Minute Breaks είναι μικρού μεγέθους για ένα ευχάριστο διάλειμμα οποιαδήποτε ώρα.Φτιάχνονται από ολόκληρα φύλλα καπνού από πέντε διαφορετικές χώρες.Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό με πικάντικες νότες μπαχαρικών και ξύλου που στην πορείαγίνονται πιο σύνθετες με την παρουσία ξηρών ..
4.80€
Χωρίς ΦΠΑ:4.80€
Μάρκα: La Aurora Model: 812
Τα πούρα La Aurora 15 Minute Breaks είναι μικρού μεγέθους για ένα ευχάριστο διάλειμμα διάρκειας 15 λεπτών.Συγκαταλέγονται στην σειρά 1495 η οποία δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στο SANTIAGO που ιδρύθηκεαπό τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ στο κέντρο της πιο εύφορης και φημισμένης για την ποιότητα των καπνών της..
24.00€
Χωρίς ΦΠΑ:24.00€
Model: 2327
Τα πούρα LA AURORA COROJO GRAN TORO κατασκευάζονται χειροποίηταστο εργοστάσιο της La Aurora που εδρεύει στην Δομινικανή Δημοκρατία από το 1903.Χρησιμοποιούνται ολόκληρα φύλλα καπνού από την ίδια χώρα αλλά και από την Νικαράγουα.•Γεύση : Γλυκιά του κακάο με νότες εσπεριδοειδών.•Ένταση : Μέτρια•Δαχτυλ..
180.00€
Χωρίς ΦΠΑ:180.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 240
Τα πούρα Nicaragua Robusto είναι η νέα πρόταση της σειράς 107 από την La Aurora,με καπνά υψηλής ποιότητας από την Νικαράγουα.Εξαιρετικό χαρμάνι με ένα wrapper (εξωτερικό φύλλο) όμορφο και λιπαρό.Απαλό με πικάντικες νότες και ισορροπημένες γεύσεις ξύλου , λουλουδιών και γλυκόριζας.Δεν είναι τυχαίο πο..
220.00€
Χωρίς ΦΠΑ:220.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 2143
Πούρο από την πολυβραβευμένη σειρά 115 της La Aurora.Η ίδρυση του εργοστασίου της χρονολογείται από το 1903.Το 2018 μετά από 115 χρόνια παρουσιάζει την επετειακή σειρά με πολύ αξιόλογα πούρα.Το La Aurora Anniversary Gran Toro είναι ένα ιδιαίτερο πούρο που αξίζει δοκιμής!!!Ένταση: Μέτρια προς ΔυνατήΓ..
15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:15.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 2147
Τα πούρα Nicaragua Robusto είναι η νέα πρόταση της σειράς 107 από την La Aurora, με καπνά υψηλής ποιότητας από την Νικαράγουα.Εξαιρετικό χαρμάνι με ένα wrapper (εξωτερικό φύλλο) όμορφο και λιπαρό.Απαλό με πικάντικες νότες και ισορροπημένες γεύσεις ξύλου , λουλουδιών και γλυκόριζας.Δεν είναι τυχαίο π..
11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 791
Τα La Aurora Finos είναι μικρά πουράκια που φτιάχνονται με καπνά της ίδιας ποιότητας όπως και τα πούρα του ομώνυμου εργοστασίου που εδρεύει στον Άγιο Δομίνικο.Είναι απαλά και γευστικά με μέτρια ένταση.Η μεταλλική τους συσκευασία περιέχει 10 πουράκια και το καθένα έχει το δικό του περιτύλιγμα.Μήκος :..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 731
Πούρα συλλεκτικά La Aurora 115 Edicion Limitada Grecia Belicoso.Φύλλα καπνού αρίστης ποιότητος και ωρίμανσης έχουν επιλεγεί για την κατασκευή τους.Η La Aurora αποτελεί το παλαιότερο εργοστάσιο παρασκευής χειροποίητων πούρων στον Άγιο Δομίνικο με χρονολογία ίδρυσης το 1903 και γιορτάζει την επιτυχημέ..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 2234
ΠΟΥΡΑ LA AURORA COROJO GRAN TORO.Καπνά από Άγιο Δομίνικο και Νικαράγουα.Εξωτερικό φύλλο (wrapper) ; Δομινικανή ΔημοκρατίαΓεύση : Γλυκιά του κακάο με νότες εσπεριδοειδών.Ring: 58Μήκος: 152 mmVitola : Gran Toro..
9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.00€
La Aurora Corojo Robusto La Aurora Corojo Robusto
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
Μάρκα: La Aurora Model: 2230
La Aurora Corojo Robusto.Καπνά από Δομίνικο και Νίκαράγουα.Εξωτερικό φύλλο (wrapper) ; Δομινικανή ΔημοκρατίαΓεύση : Γλυκειά του κακάου με νότες εσπερειδοειδών.Ring: 50Μήκος: 127 mmVitola : Robusto..
7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Μάρκα: La Aurora Model: 871
Νέο χειροποίητο πούρο από την γνωστή παγκοσμίως La Aurora του Αγ. Δομινίκου.Εξαιρετικό χαρμάνι , long filler , ισορροπημένη πολυπλοκότητα. Πλούσια γεύση με αρώματα από καφέ βανίλια και κακάο.Ring: 58Μήκος: 152 mmSize: Gran Toro..
14.50€
Χωρίς ΦΠΑ:14.50€
Μάρκα: La Aurora Model: 104
Η σειρά 107 σηματοδοτεί 107 χρόνια δημιουργίας χειροποίητων πούρων. Ένα χαρμάνι με μεσαίο προς γεμάτο σώμα που γίνεται με wrapper (φύλλα περιτυλίγματος) από το Εκουαδόρ,με καπνά παλαίωσης έως και 6 ετών και με binder από τη Δομινικανή Δημοκρατία.Προσφέρει πλούσια και γεμάτη γεύση ισορροπημένη με την..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Περισσότερες Πληροφορίες