Το μπρελόκ (ή εναλλακτικά «κλειδοθήκη») είναι ένα αντικείμενο το οποίο μας συντροφεύει στην καθημερινότητα. Κύριος σκοπός του είναι να συγκεντρώνει τα κλειδιά μας (αυτοκινήτου, σπιτιού ή εργασιακού χώρου) σε έναν κρίκο προκειμένου να μεταφέρονται όλα μαζί και να μην χάνονται.

Το μπρελόκ συνήθως αποτελείται από τον κρίκο, όπως προαναφέραμε, δημιουργώντας 2 βρόχους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει το πέρασμα των κλειδιών ή και άλλων αντικειμένων.

Ο κρίκος του μπρελόκ είναι συνδεδεμένος με ένα αλυσιδάκι το οποίο είναι με τη σειρά του συνδεδεμένο σε ένα διακοσμητικό -ή άλλης λειτουργίας- αντικείμενο (όπως για παράδειγμα τον συναγερμό του αυτοκινήτου μας).

Στην Smokamber θα βρείτε τα πιο στυλάτα μπρελόκ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είτε για εσάς τους ίδιους είτε θέλετε να κάνετε ένα χρήσιμο δώρο σε κάποιον φίλο ή οικογενειακό πρόσωπο, σας έχουμε τη λύση!

Παρακάτω, σας ετοιμάσαμε μια χρήσιμη λίστα με 8+1 προτάσεις για αγορά μπρελόκ, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή τις κλίσεις του ατόμου για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές:

1) Κομψότητα, άψογος σχεδιασμός και λειτουργικότητα! Το τέλειο τρίπτυχο για το μπρελόκ. ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ

2) Για τους «πρακτικούς» της παρέας ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ

3) Ταξιδιάρες ψυχές που αγαπούν την περιπέτεια ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΥΞΙΔΑ COS10/BK

4) Για τους μουσικόφιλους ΜΠΡΕΛΟΚ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ KR17-07/GM ή ΜΠΡΕΛΟΚ I LOVE MUSIC KR-17-02/CH

5) Ένα κόσμημα για τα κλειδιά! Το απόλυτο δώρο για τη γυναίκα της ζωής σας! ΜΠΡΕΛΟΚ 3 ΓΟΥΡΙΑ

6) Μίνιμαλ και λειτουργικό! ΜΠΡΕΛΟΚ GOLD ANTIQUE KRG649/BR

7) Για όσους «νύχτα περπατούν» ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ LED ΦΑΚΟ KR-15-40/CH

8) Αν αγαπάς να γράφεις! ΜΠΡΕΛΟΚ ΠΕΝΑΚΙ PHILIPPI

Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε περισσότερα σχέδια, επισκεφτείτε την πλούσια συλλογή μας στο eshop της Smokamber.

Εναλλακτικά, ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα στη Λάρισα (Δευκαλίωνος 9Α) προκειμένου να δείτε τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν, διαπιστώνοντας την υψηλή ποιότητα που τα διακρίνει.