Στον κόσμο των καπνιστών του στριφτού τσιγάρου, οι καπνοθήκες αποτελούν ένα βασικό αξεσουάρ. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καπνιστής θέλει να έχει τα εξαρτήματα του στριφτού τσιγάρου (καπνός, φιλτράκια, χαρτάκια, αναπτήρας) οργανωμένα. Ταυτόχρονα, με την κατάλληλη καπνοθήκη μπορείτε να διατηρήσετε την υγρασία του καπνού σας, κρατώντας τον έτσι χωρίς να ξεραθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στο Smokamber θα βρείτε την κατάλληλη καπνοθήκη, που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλουν. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε:

Καπνοθήκες Δερμάτινες: Μία πολύ καλή επιλογή αγοράς, κυρίως λόγω της ανθεκτικότητας της. Το γνήσιο δέρμα είναι γνωστό σε όλους εξαιτίας της χαρακτηριστικής μυρωδιάς του, που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ανθεκτικό, διαχρονικό και κλασάτο από μια δερμάτινη θήκη καπνού.

Καπνοθήκες Τεχνόδερμα: Οι καπνοθήκες από τεχνόδερμα υψηλής ποιότητος ή αλλιώς δερματίνη, αποτελούν μια πιο οικονομική επιλογή και είναι εξίσου ανθεκτικές και αδιάβροχες. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια με λογότυπα ή και χωρίς. Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης και τις καπνοθήκες Simona, που είναι ένας συνδυασμός από τεχνόδερμα και πολυούρεθανιο, ένα υλικό που ενισχύει την αντοχή τους.

Καπνοθήκες Υφασμάτινες: Οι υφασμάτινες θήκες καπνού που διαθέτουμε αποτελούνται από ανθεκτικά υφάσματα, τύπου καραβόπανο και από ανθρακόνημα, όπως οι καπνοθήκες Mestago. Πολύχρωμες και καλοκαιρινές ή μονόχρωμες αποτελούν το κατάλληλο δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αφού αναφερθήκαμε σύντομα στην ποιότητα της καπνοθήκης, ας δούμε τι επιλογές υπάρχουν ως προς το είδος και το σχέδιο τους. Οι περισσότερες αν όχι όλες οι θήκες καπνού διαθέτουν τρεις βασικές θέσεις για τον καπνό σας, τα φιλτράκια και τα χαρτάκια, ενώ σε κάποιες υπάρχει μία επιπλέον θήκη για τον αναπτήρα.

Οι βασικές επιλογές είναι δύο:

Καπνοθήκη Φάκελος: Πρόκειται για την καπνοθήκη στην οποία ο καπνός τοποθετείται ολόκληρος μαζί με τη συσκευασία του. Είναι λίγο μεγαλύτερες από τις καπνοθήκες πουγκί στις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω και σας προσφέρουν ευκολία και άνεση στο στρίψιμο του τσιγάρου.

Καπνοθήκες Πουγκί: Καπνοθήκες στις οποίες ο καπνός τοποθετείται χύμα, χωρίς τη συσκευασία του. Διαθέτουν εσωτερική μεμβράνη σιλικόνης, η οποία βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του καπνού. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στη τσέπη του παντελονιού.

Επισκεφθείτε τo e-shop μας https://smokamber.gr, είτε το φυσικό μας κατάστημα (Δευκαλίωνος 9Α, Λάρισα) και βρείτε την καπνοθήκη που σας ταιριάζει!