Το φλασκί ποτού είναι η πιο κομψή εκδοχή κρυψώνας για το αλκοόλ, αν και πλέον δεν αποτελεί κρυψώνα εφόσον είναι γνωστό ότι σε αυτές τις εκλεπτυσμένες θήκες μεταφέρεται αποκλειστικά αλκοόλ!

Πότε χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το φλασκί;

Η ιστορία ξεκινάει γύρω στο 1920, όταν στις ΗΠΑ κηρύχθηκε παράνομη η παρασκευή, η διακίνηση, η εισαγωγή, η εξαγωγή καθώς και η πώληση αλκοολούχων ποτών, υπό του νόμου Βόλστερντ! Η αλήθεια είναι όμως ότι ο εν λόγω νόμος αντί να μειώσει τη χρήση αλκοόλ, οδήγησε στην αύξησή της. Παράνομα μπαρ άρχισαν να ανοίγουν παντού και η μαφία της τότε εποχής άρχισε να ασχολείται με το λαθρεμπόριο για αλκοόλ.

Οι λάτρεις του αλκοόλ επινοούσαν φλασκιά με καθημερινά αντικείμενα, υπεράνω υποψίας. Ακραίο παράδειγμα ήταν το γεγονός ότι ορισμένες γυναίκες έκρυβαν αλκοόλ ακόμα και στα τακούνια των παπουτσιών τους. Η εφευρετικότητα όλων όσων ήθελαν να πίνουν, χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς, θριάμβευε.

Το φλασκί, σήμερα...

Αν κάποιος κάνει χρήση φλασκί αυτή την εποχή, δεν σημαίνει πως είναι εμμονικός ή εθισμένος στο αλκοόλ. Αντιθέτως, δηλώνει το ενδιαφέρον του ατόμου σχετικά με ένα ποιοτικό ποτό καθώς και τη σωστή του διατήρηση.

Επιπλέον, το φλασκί είναι ένα πολύ έξυπνο δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

#1. Η οικονομική και πάνω απ’ όλα κομψή λύση: ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΦΛΑΣΚΙ ANGELO

#2. Διαχρονική αξία: ΦΛΑΣΚΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΠΛΕ

#3. Για τους λάτρεις του bourbon: Φλασκί Μαύρο 7 ΟΖ

#4. Για όσους θέλουν να μοιράζονται τα πάντα με τους εκλεκτούς τους φίλους: ΦΛΑΣΚΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ

#5. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν έξυπνα δύο μεγάλες αγάπες: ΣΕΤ ΠΟΥΡΟΘΗΚΗ-ΦΛΑΣΚΙ-ΠΟΥΡΟΚΟΠΤΗΣ

Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε περισσότερα σχέδια, επισκεφτείτε την πλούσια συλλογή μας στο eshop της Smokamber.

Εναλλακτικά, ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα στη Λάρισα (Δευκαλίωνος 9Α) προκειμένου να δείτε τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν, διαπιστώνοντας την υψηλή ποιότητα που τα διακρίνει.