Τα Χριστούγεννα έχουν φτάσει και οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε μία διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το Smokamber είναι εδώ για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής προτείνοντας σας μερικά από τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα προϊόντα μας, για καπνιστές και μη.

Πάμε λοιπόν!

1. Πούρα

Για τους λάτρεις του πούρου, ένα καλό πούρο είναι σίγουρα ένα δώρο που θα το αξιοποιήσουν υπέρ του δέοντος. Είναι το κατάλληλο δώρο για να το απολαύσει κανείς ιδιαίτερες στιγμές, όπως σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σε κάποιο ρεβεγιόν, καθώς οι ειδικοί ξέρουν ότι ένα καλής ποιότητας πούρο ταιριάζει υπέροχα μετά το φαγητό ή με ένα καλό κρασί. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πούρα από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη γεύση και αρώματα https://smokamber.gr/poura. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε:

# Cohiba Robustos Ένα κλασικό πούρο για όλες τις περιστάσεις. Είναι από τη γνωστή μάρκα Κουβανέζικων πούρων, την Cohiba. Με έντονες νότες ξύλου, πιπεριού και καφέ. Διαθέτει τέλεια κατασκευή και καύση.

# Montecristo Linea 1935 Dumas Ακόμη ένα εξαιρετικό πούρο από την Κούβα. Θα το βρείτε να πωλείται ατομικά ή σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία των 20 τεμαχίων.

# La Aurora Adn Gran Toro H Τρίτη μας επιλογή έρχεται από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τον Άγιο Δομίνικο. Διαθέτει εξαιρετικό χαρμάνι και πλούσια γεύση με αρώματα από καφέ βανίλια και κακάο.

# Romeo y Julieta Short Churchills Η επωνυμία Romeo y Julieta είναι ίσως μαζί με τα Cohiba οι πιο γνωστές και πιο διαδεδομένες κατηγορίες πούρων και αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο. Διακριτικό άρωμα και φρέσκια γεύση που μπορεί να γοητεύσει κάθε αρχάριο.

2. Αξεσουάρ Πούρου

Στα αξεσουάρ του πούρου διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε πουροθήκες, πουροκόπτες, υγραντήρες, αναπτήρες και πολλά άλλα εξαρτήματα που μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια το δώρο σας.

# Υγραντήρας Sikarlan από Έβενο Ένα πολύτιμο δώρο για τους ακριβούς μας φίλους. Διαθέτει εσωτερική επένδυση από φύλλα κέδρου, μεντεσέδες από ορείχαλκο και ειδική σχάρα στο κάτω μέρος για τον καλύτερο αερισμό των πούρων.

# Πουροθήκη Lubinski Πουροθήκη της εταιρείας Lubinski δύο θέσεων, από δέρμα άριστης ποιότητας. Θα την βρείτε στο κατάστημα μας και στο smokamber.gr σε διάφορα χρώματα.

# Αναπτήρας Pierre Cardin Ακόμη ένα ιδιαίτερο δώρο για καπνιστές πούρου, καθώς ο κλασικός και διαχρονικός αναπτήρας Pierre Cardin έχει προσαρμοσμένη στο πίσω μέρος του λαιμητόμο για το κόψιμο των πούρων σας.

3. Κομπολόγια

Για τους μη καπνιστές φίλους μας έχουμε να προτείνουμε κάποιο χειροποίητο κομπολόι made by Christos Gkouniaroudis. Ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια φτιαγμένα από πολύτιμα υλικά, όπως είναι τα πετρώματα και οι ημιπολύτιμοι λήθη, το κόκαλο καμήλας, το κέρατο βουβαλιού, ο έβενος, το ελεφαντόδοντο και φυσικά το μοναδικό κεχριμπάρι. Ότι και να πούμε για τα κομπολόγια smokamber είναι λίγο. Αποτελούν ένα δώρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα μείνει στην ιδιοκτησία του αγαπημένου σας προσώπου για πάντα. Ενδεικτικά σας προτείνουμε τα παρακάτω κομπολόγια καθώς η ποικιλία μας είναι μεγάλη και ανανεώνεται συνεχώς.

# Κομπολόι Φατουράν Ένα κομπολόι κατασκευασμένο από χάντρες με προσμίξεις υλικών από κεχριμπάρι, κολοφώνιο και βακελίτη, στο χρώμα του μελιού με κάποιες νότες πράσινου. Είναι ζεστό στην αφή με ιδιαίτερο ήχο.

# Κομπολόι Κοχύλι με Τυρκουάζ Χειροποίητο κομπολόι με χάντρες από κοχύλι Ινδονησίας και τυρκουάζ. Ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο!

# Κομπολόι Γιούσουρι (Μαύρο Κοράλι) Χειροποίητο κομπολόι από γιούσουρι, μαύρο κοράλι της Ερυθράς. Ακόμη ένα υπέροχο κομπολόι που συμβολίζει την καλή τύχη.

4. Πίπες Καπνού

Οι πίπες καπνού ίσως για πολλούς να θεωρούνται μια oldschool συνήθεια. Ωστόσο υπάρχουν πιστοί στο κάπνισμα της πίπας, που για αυτούς η διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από συνήθεια. Είναι μία ιεροτελεστία. Αν έχετε λοιπόν κάποιον τέτοιο φίλο, σας προτείνουμε να αναζητήσετε μοναδικής ποιότητας πίπες στο Smokamber (https://smokamber.gr/pipes-kapnou). Κανείς δεν αμφισβητεί ότι μια πίπα είναι ένα ακριβό δώρο. Αν δεν υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα για την αγορά μιας πίπας καπνού, τότε μία οικονομική λύση είναι τα αξεσουάρ της πίπας, που είναι αναλώσιμα, επομένως σίγουρα πολύ χρήσιμα. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://smokamber.gr/pipes-kapnou/axesouar-pipas

Εμείς ενδεικτικά σας προτείνουμε:

# Πίπα Καπνού Butz-Choquin Yvette Πίπα Γαλλικής προέλευσης από ρείκι. Οι Butz-Choquin είναι πίπες εγγυημένης ποιότητας, που αφήνουν πάντα τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους. Το συγκεκριμένο σχέδιο διαθέτει την ομορφιά του κλασικού και έχει πολύ καλή τιμή σε σχέση με την ποιότητα του.

Για να βλέπετε τα καινούργια προϊόντα μας μπορείτε επισκεφτείτε είτε το e-shop μας smokamber.gr, είτε το προφίλ μας στο instagram

Καλές Γιορτές!