Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα η τάση των καπνιστών που κάνουν εργοστασιακά τσιγάρα (κοινώς σε όλους «έτοιμα») να επιλέγουν το στριφτό τσιγάρο.

Οι λόγοι είναι ποικίλοι. Ενίοτε γίνεται «για άποψη», άλλοτε για οικονομικούς λόγους και άλλοτε επειδή θεωρείται ως ο πιο υγιεινός τρόπος καπνίσματος.

Ως είναι γνωστόν, το συγκεκριμένο τσιγάρο απαιτεί κάποια συμπληρωματικά προϊόντα που δίχως αυτά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας «στριφτού» τσιγάρου.

Για να ακριβολογούμε, με σειρά προτεραιότητας χρειάζονται τα εξής:

1. Καπνός: το πιο βασικό συστατικό, μιας και είναι το ουσιαστικό περιεχόμενο του στριφτού.

2. Χαρτάκια: χρησιμεύουν στην τοποθέτηση του καπνού, το οποίο στη συνέχεια ρολλάρεις/ στρίβεις, εξού και η έκφραση στριφτό.

3. Φιλτράκια: τοποθετείται σε μία από τις δύο άκρες στο χαρτάκι προκειμένου να φιλτράρεται ο καπνός που εισπνέει ο καπνιστής. Υπολογίζεται ότι φιλτράρεται περίπου το 40% των χημικών ουσιών που περιέχονται στην πίσσα του τσιγάρου.

Γιατί χρειάζεται ο καπνιστής καπνοθήκη;

Το μεγάλο «πρόβλημα» των καπνιστών στριφτού τσιγάρου είναι ότι λόγω των 3 διαφορετικών εξαρτημάτων που προαναφέρθηκαν, είναι κάπως βαρετή και κουραστική η μεταφορά, πόσο μάλλον για τους άντρες που δεν χρησιμοποιούν συχνά τσάντα, σε αντίθεση με τις γυναίκες.

Επιπλέον, το δεύτερο θέμα που προκύπτει αφορά την αποθήκευση του καπνού. Από την στιγμή που θα ανοιχτεί η συσκευασία του καπνού, αρχίζει να ξεραίνεταιμε το πέρας του χρόνου και να καθίσταται ακατάλληλος προς χρήση μιας και προκαλεί βήχα, αφήνοντας παράλληλα άσχημη αίσθηση κατά την εισπνοή.

Λύση στα παραπάνω δίνει η καπνοθήκη, χάρη στην οποία είναι όλα τακτοποιημένα και συγκεντρωμένα.

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια τον καπνό σας, προμηθευτείτε με τις στυλάτες καπνοθήκες της Smokamber! Η μεγάλη μας συλλογή θα σας ικανοποιήσει, είτε προορίζεται για δική σας προσωπική χρήση είτε για δώρο σε φιλικό πρόσωπο.

Τι θα βρείτε στη Smokamber;

Στη Smokamber αποσκοπούμε -αν μη τι άλλο- στην χρησιμότητα και χρηστικότητα του καπνιστή. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που διαθέτουμε καπνοθήκες με εσωτερική μεμβράνη για πλήρη προστασία της υγρασίας του καπνού, δερμάτινες θήκες άριστης ποιότητας, θήκες από δερματίνη, ύφασμα, ανθρακόνημα και αδιάβροχες.

Εξυπηρέτηση και Επικοινωνία

Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε είτε με την φυσική μας παρουσία (Δευκαλίωνος 9Α, Λάρισα) είτε διαδικτυακά (https://smokamber.gr). Σας περιμένουμε!