Το κάπνισμα με καπνοσύριγγα ή αλλιώς, με πίπα καπνού ήταν, είναι και θα είναι ιεροτελεστία! Όλοι όσοι καπνίζουν με αυτό τον τρόπο, προτιμούν την εν λόγω διαδικασία αντί του κοινού τσιγάρου τόσο γιατί είναι η πιο ποιοτική και απολαυστική εκδοχή καπνίσματος όσο και για την προετοιμασία του. Ωστόσο, αυτό που διαφεύγει στους πιο πολλούς είναι ότι όλη αυτή η προετοιμασία όχι μονό δεν είναι κουραστική, ίσα ίσα θεωρείται και πολύ ευχάριστη.

Για τους αρχάριους του hobby!

Όσοι ακόμα δεν έχουν ιδιαίτερη έως καθόλου εμπειρία πάνω σε αυτή τη «μερακλίδικη» συνήθεια, συλλέξαμε τα πιο έξυπνα tips προκειμένου να εισέρθουν όσο πιο ομαλά γίνεται στον κόσμο της καπνοσύριγγας!

Tips για τη σωστή χρήση της πίπα καπνού (καπνοσύριγγάς) σας!

#1. Αν είναι η πρώτη σας φορά που καπνίζετε από την καινούργια σας πίπα, αποφύγετε να κατεβάσετε τον καπνό. Λάβετε υπόψιν σας ότι μία καινούργια πίπα θα περιέχει και υπολείμματα από κόλλα ή μπογιά, συστατικά τα οποία κανείς δε θα ήθελε να εισπνεύσει.
#2. Καπνίστε με ηρεμία τη πίπα καπνού σας και όχι βεβιασμένα σα να καπνίζετε τσιγάρο. Όλη η απόλαυση κρύβεται στην χαλαρότητα της διαδικασίας.
#3. Αποφύγετε να καπνίζετε πίπακαπνού σε δυνατό αέρα ή παραδείγματος χάρη, όσο οδηγείτε με ανοιχτό παράθυρο. Θα καταφέρετε να υπερθερμάνετε το ξύλο, το οποίο μπορεί να καεί και φυσικά, να καταστραφεί.
#4. Δεν τοποθετούμε υγρά στο μπωλ, πόσο μάλλον αλκοολούχα. Άτομα που το έχουν τολμήσει αποσκοπώντας σε πιο «βαρύ» είδος καπνίσματος, αντιμετώπισαν μελλοντικά πικρότερη γεύση στο κάπνισμα.
#5. Συμπεριφερθείτε με σεβασμό στην κατασκευή της πίπας! Για παράδειγμα, μην τρίβετε με δύναμη για να απομακρύνετε τα υπολείμματα καπνού με αυτοσχέδια, δικά σας εργαλεία. Υπάρχουν ειδικά εργαλεία με πολύ χαμηλό κόστος και ουσιαστικά, είναι απαραίτητα να τα αγοράσετε εξ αρχής μαζί με την καπνοσύριγγα σας.

Αν σας δημιουργηθούν απορίες σχετικά με την σωστή χρήση της πίπας σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στα 6979788263 & 2410537454

Ή ακόμα καλύτερα, ελάτε στον χώρο μας: Δευκαλίωνος 9Α, Λάρισα.